YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Van'da Silah Ve Uyuşturucu Operasyonu

VAN, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri aldıkları bir istihbarat üzerine Şabaniye Mahallesi Kanal Yolu Sokak'ta tali yol kenarında toprağa gömülü

VAN, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri aldıkları bir istihbarat üzerine Şabaniye Mahallesi Kanal Yolu Sokak'ta tali yol kenarında toprağa gömülü vaziyette 4 Kalaşnikof marka uzun namlulu silah, bu silahlara ait şarjör ve mermi ele geçirdi. Ele geçirilen silahların PKK'ya ait olduğu belirtildi.
Öte yandan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince bir kargo şirketine operasyon yapıldı. Kargoda yapılan aramada, Kanada'ya gönderilmek üzere olan süs eşyası olarak kullanılan Meryem Ana heykeli içersinde 1 kilo 19 gram afyon sakızı ele geçirildi.
Şehir giriş noktasında şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde yapılan aramada ise 4 paket halinde 2 kilo 33 gram eroin ele geçirildi. Polis kaçmaya çalışan otomobil sürücüsünün üzerinde ise 5 gram daha eroin buldu. Sürücü gözaltına alındı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler