YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Van'da Trafik Kazası: 2'si Ağır 11 Yaralı

 Van'ın Saray ilçesinde İran plakalı otomobil ile köy minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 11 kişi yaralandı.

Van'ın Saray ilçesinde İran plakalı otomobil ile köy minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Saray ilçesinden Değirmigöl köyüne giden Sayim Dizman idaresindeki 67 LT 678 plakalı minibüs, ilçe çıkışında İran'dan ilçe merkezine gelen ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen İran plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, minibüs şoförü Dizman ile her iki araçta bulunan 10 kişi yaralandı. Ambulanslarla Özalp Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 2'sinin hayati tehlike kaydıyla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği, diğer yaralıların tedavilerinin ardından taburcu edildiği belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler