YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ak Partili Belediye Başkanları Çiftlikköy de

Ak Partili belediye başkanları, Başkan Ali Murat Silpagar'ı kısa sürede gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından ötürü tebrik etti.

Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan ve Kadiköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin hep birlikte Çiftlikköy Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkanlarını kapıda karşılayan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu üst üste seçim kazanan başarılı çalışmalar sergileyen Ak Partili belediye başkanlarını kendine örnek alarak Çiftlikköy'ün daha modern daha yenilikçi bir görünüme kavuşması için çalışacaklarını ifade etti.

Ak Partili belediye başkanları ise; kısa sürede başarılı ve yerinde çalışmalar yapan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı tebrik ederek, hep birlikte uyum içinde çalışmalar sergileyeceklerini söylediler.

Karşılıklı fikir alışverişi içinde geçen ziyaret sonrasında belediye başkanları Çiftlikköy Belediyesi önünde toplu fotoğraf çektirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler