YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altıner'e veda yemeği

Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ahmet Altıner Sağlık Bakanlığı tarafından görevinden alındı.

Altıner'e veda yemeği

Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ahmet Altıner Sağlık Bakanlığı tarafından görevinden alındı.

Görevden alınan Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ahmet Altıner’e Yalova Devlet Hastanesi personeli bir veda yemeği düzenledi. Düzenlenen veda yemeğine duygulu anların yaşandığı gözlendi.

Dr. Ahmet Altıner,Yalova’yı unutamayacağını belirterek, “ Güzel insanlar tanıdığım gönüllerimiz ayrılmasa da ayrılmanın burukluğunu yaşadığım şu hayatımın dönüm noktasında (buna veda demeyeceğim) bütün dostlarıma teşekkürlerimi sevgilerimi sunarım. Özellikle tek tek ziyaret edip helallik alamadıklarımdan affımı ve helalliklerini diliyorum. Elbet bir gün yine yollarımız bir yerlerde kesişecek o güne kadar esen kalmanızı Rabbimin her şeyi size güzel kılmasını gönlünüzce olmasını diliyorum. Dualarınızda hatırlanmak dileğiyle hoşçakalın” diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler