YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altınova’da birlik ve beraberlik yemeği

Altınova AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğine mevcut ve eski ilçe yöneticiler ile çok sayıda partili katıldı.

Altınova’da birlik ve beraberlik yemeği

Altınova Ak Parti İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu, mevcut ilçe yönetimi ve önceki ilçe yöneticileri, dostluk ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldiler. Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğe katılım oldukça yoğundu.

İlçe Başkanı Hasan Zafer ve Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ın birlik ve beraberlik mesajları verdikleri yemekte katılımın oldukça yüksek olması gözlerden kaçmadı. Yemeğe; AK Parti İlçe eski başkanları Muzaffer Öztürk, Hamza İskit ve eski yönetim kurulu üyeleri ile, eski belediye meclis üyeleri katıldı. Gecede Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek de hazır bulundu.

Her geçen gün büyüyen bir aile olduklarını ifade eden Oral, parti çalışmalarında, özellikle seçim döneminde kendisine destek veren ve yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek konuşmasına başladı. Oral, "Aldığımız başarılı sonuçların arkasında partililerimizin özellikle kadın kollarımızın emeği çok büyük. Bizlerde bugüne kadar vaat ettiğimiz her söylemi gerçekleştirme gayreti içinde çalışmalarımıza devam ettik bundan sonra da inşallah daha da hızla koşmaya devam edeceğiz" dedi.

Eski ve yeni yöneticilerin hepsine teşekkür eden İlçe Başkanı Hasan Zafer, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, 30 Mart yerel seçimlerinden büyük bir zafer ile çıkacaklarını, Altınova'da Ak belediyecilik hizmetine tüm hızlarıyla devam edeceklerini söyledi.

Eski ilçe başkanı Hamza İskit konuşmasında Ak Parti'nin Altınova'da önemli bir oy'a sahip olduğunu yerel seçimlerde ise oyunu daha da arttıracağına inandığını ve seçimlerden başarıyla çıkacaklarını söyleyerek, adayları Dr. Metin Oral'ın yanında yer alarak seçim çalışmalarına destek vereceğini ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler