YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atatürk Büstüne Çirkin Saldırı!

Hasan Ö. adlı şahıs bilinmeyen bir nedenle hastane bahçesinde bulunan Atatürk büstüne balyozla saldırarak kırdı.

Yalova Devlet Hastanesi'nde engelli kadrosundan çalışan Hasan Ö. adlı şahıs bilinmeyen bir nedenle hastane bahçesinde bulunan Atatürk büstüne balyozla saldırarak kırdı. Şahıs olay sonrasında gözaltına alındı.

Yalova ilginç bir saldırıya ev sahipliği yaptı. Yalova devlet Hastanesi'nde engelli kadrosundan çalışan Hasan Ö. adlı şahıs öğlen saatlerinde eline geçirdiği bir balyozla hastane bahçesinde bulunan Atatürk büstünün yanına geldi. Ardından tekbir getirerek büstü kırmaya başladı. Şahıs hastane güvenlik görevlileri engelledi. Olay yerine gelen polislerce gözaltına alınan Hasan Ö. sorgulanmak için emniyete götürüldü.

Olaya şahit olan Cemal Akçiçek isimli şahıs ise, "Atatürk büstünün yanına geldi. Ardından Allahuekber diye bağırarak büste balyozla vurmaya başladı. Ne olduğunu anlayamadık. Şahsı güvenlik görevlileri etkisiz hale getirdi" dedi.

ADD Başkanı Orhan Koçal, Atatürk’e yapılan sözlü saldırıların giderek attığına dikkat çekti. Atatürk heykeline yapılan saldırıların ardından, bugüne kadar saldırıyı yapanların akli dengesi yerinde olmadığı yönünde rapor verildiğine dikkat çeken ADD Başkanı Koçal“ Atatürk’e sözlü saldırılarla yetinmeyenler, artık Atatürk heykellerini parçalamaya yönelmişlerdir. Atatürk’ün kenti Yalova’da, Atatürk’ün heykelinin parçalanması saldırıların artık hangi boyutlara geldiğini de göstermektedir” dedi Hastane yönetimi büstün kırılmasının ardından saatler geçe yeni bir büst bularak kaideye yerleştirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler