YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Kılıçdaroğlu Bu Ülkeye Açık Açık Düşmanlık Etmektedir (2)

BALIKÇI BARINAĞININ TEMELİNİ ATTILAR Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile Denizcilik, Haberleşme ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Yalova’nın Armutlu İlçesi’nde Kapalı Pazaryeri açılışının

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Kılıçdaroğlu Bu Ülkeye Açık Açık Düşmanlık Etmektedir (2)

BALIKÇI BARINAĞININ TEMELİNİ ATTILAR
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile Denizcilik, Haberleşme ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Yalova’nın Armutlu İlçesi’nde Kapalı Pazaryeri açılışının ardından Kapaklı Balıkçı Barınağı’nın temel atma törenine katıldı. Törene Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ile kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri de katıldı.
BAKAN ARSLAN: ÜLKENİN BEKASI İÇİN ŞEHİT OLAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
Burada konuşan Denizcilik, Haberleşme ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'nin çok önemli bir coğrafada olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Çok önemli bir coğrafyadayız. Kıtalar arası köprü konumunda olan çok değerli bir coğrafyadayız. Anadolu değerli. Değerli olunca da birilerinin gözünün olması kaçınılmaz. Dün olduğu gibi bugün de böyle. Böyle olunca da Çanakkale’de, Sarıkamış’ta 15 yaşındaki gençler bu ülkenin istikbali, bu ülkenin istiklali için dedeleriyle, neneleriyle, analarıyla babalarıyla, velhasıl kelam millet olarak geçmişte de mücadele ettiler, bugün de mücadele ediyorlar. Allah onlardan razı olsun. Dünden bugüne, 15 Temmuz dahil olmak üzere bu ülkenin istikbali ve istiklali, bekası için şehit olan, şehit olmayı göze alan herkesten Allah razı olsun. Nitekim dün de şehitlerimiz var bugün de şehitlerimiz var. Ve Eren kardeşimiz, Eren çocuğumuz, Eren yavrumuz 15 yaşında bize şunları söyledi, bize dedi ki; ‘Ülkenin istikbali ve istiklali söz konusuysa yaşıma bakmayın. Bu ülkenin 80 milyonunda olduğu gibi bende de öyle bir yürek var ki, tankın karşısında topun karşısında dururum, hainlerin karşısında dururum. Ne pahasına? Şehit olmak pahasına. Allah onların hepsinden razı olsun. Rabbim bizi onların şerefine nail eylesin. Onlar bu ülkenin bekası için istikbali ve istiklali için canlarını ortaya koyarken silahlı kuvvetleriyle, güvenlik güçleriyle, güvenlik korcularıyla canlarını ortaya koyarken bize düşen bir şey var. Bize düşen bu kadar değerli ve bize vatan olarak bırakılan toprakları imar etmek mamur etmek. Bunu yaparken de bunu adeta ibadet bilmek."
Kapaklı Balıkçı Barınağı'na ilk harcı, Bakan Arslan ile protokol üyeleri butona basarak koydu.

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Kılıçdaroğlu Bu Ülkeye Açık Açık Düşmanlık Etmektedir (2)Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Kılıçdaroğlu Bu Ülkeye Açık Açık Düşmanlık Etmektedir (2)Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Kılıçdaroğlu Bu Ülkeye Açık Açık Düşmanlık Etmektedir (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler