YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li İrfan Öztürk, danışmanlarıyla Çınarcık'ta

Partililerin daveti üzerine gerçekleşen buluşmada üyelerle biraraya gelen Öztürk, Çınarcıklı üyelerin desteğini istedi.

CHP'li İrfan Öztürk, danışmanlarıyla Çınarcık'ta

Öztürk: “Söz, Karar, Yetki Partililerin.”

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adaylığını açıklamasının ardından Çiftlikköy İlçe Örgütü ile başladığı ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren ve Fevzi Çakmak Mahallesi Yeni Cami Sokaktaki Seçim Koordinasyon Merkezini kısa bir süre önce hizmete sokan İrfan Öztürk, kalabalık bir ekip ve danışmanları ile Çınarcık’a bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Partililerin daveti üzerine gerçekleşen buluşmada üyelerle biraraya gelen Öztürk, hedeflerini ve iddiasını vurguladığı konuşmasında Çınarcıklı üyelerin desteğini istedi. Temel amaçlarının parti içerisinde uzunca bir süredir eksikliği hissedilen sevgi dilini ve saygıyı egemen kılmak olduğunu vurgulayan Öztürk, ön seçim arzusunu da dile getirerek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ön seçimle belirlenmiş adaylarla girdiği her seçimde daha yüksek bir performans gösterdiğine de dikkat çekti. “Söz, karar, yetki partililerin” diyen Öztürk, Cumhuriyet’i reklam arası olarak niteleyen zihniyetle mücadelenin ancak tam bir kenetlenme ve birlik ruhuyla mümkün olduğunu kaydederek, ülkenin aydınlık yarınlarının ancak ve ancak bugün ekilen tohumlarla güvence altına alınabileceğini ifade etti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede “İş Bankası’nın katkılarıyla her ile bir öğrenci yurdu” projesini dile getirdiğini de belirten Öztürk, Kılıçdaroğlu’nun partili belediyelere yurt yapma yönünde verdiği talimattan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yöneticiliği görevine hâlâ aktif olarak devam eden Öztürk, konuyla ilgili girişimlerine ADD nezdinde de devam ettiğini ve bunun mutlaka halledilmesi gereken öncelikli bir konu olduğunu vurguladı.

Ziyaretin devamında üyelerin sorularını yanıtlayan Öztürk, ekibini ve yeni broşürlerini de tanıttığı toplantının ardından üyelerle buluşmak üzere Sugören’e hareket etti.

İrfan Öztürk kimdir?

1962 doğumlu olan İrfan Öztürk,İlk ve Orta Öğretimin Muş’ta tamamlamasının ardından 1982 yılında Siirt Eğitim Enstitüsü’nden, 1992 yılında ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Öğretmenlik yaşamına 1 Kasım 1982 yılında Rize’nin Küçükçayır Köyü’nde başladı. Sırasıyla Rize, Van (Çaldıran-Gevaş), Muş ve Yalova illerinde çalıştı. 14 Ocak 2015 itibariyle Çınarcık İlkokulu Müdürlüğü görevinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yalova Milletvekili Aday Adayı olmuştur.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler