YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çiftlikköy de yıkılan iskele enkazları vatandaşın korkulu rüyası

Çiftlikköy Belediyesi tarafından yıkılan iskelelerin enkazı çevrede oturan vatandaşların korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Çiftlikköy de yıkılan iskele enkazları vatandaşın korkulu rüyası

Çiftlikköy Belediyesi tarafından sahil düzenleme programı kapsamında yıkılan iskelelerin su altında kalan enkazları vatandaşın korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Yıkılan iskele alanlarında kumsal üzerine "Denize Girmek Yasaktır" levhası koyduktan sonra konuya duyarsız kalan yetkililerin bir an önce su altında kalan enkazları ve demir çubukların temizlenmesini sağlamaları isteniyor. Her gün yüzlerce vatandaş yaz sıcaklarından serinlemek üzere bu bölgelerde denize giriyor. Her hangi bir kaza yaşanmadan bir an önce su içindeki enkazların temizlenmesini isteyen bir çok vatandaş; "yaşanacak bir kazananın sorumlusu kim olacak?" diyerek, yetkililerden konuya duyarlılık göstermesini bekliyorlar.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler