YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çiftlikköy’de sokak hayvanları kara kıştan korunuyor

Çiftlikköy’de sokak hayvanları kara kıştan korunuyor

Çiftlikköy’de sokak hayvanları kara kıştan korunuyor

Çiftlikköy Belediyesi’ne bağlı Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve gönüllüler tarafından oluşturulan geçici barınma evleri ile sokak hayvanları olumsuz kış şartlarından korunuyor.

Soğukların bastırması ve yoğun kar yağışıyla birlikte mağdur olan sokak hayvanları beslenme ve barınma ihtiyaçlarını geçici barınma evleri ile karşılayacak. Geçici barınma evleri önceden belirlenen noktalara yerleştirildi. Geçici barınaklarda sokak hayvanlarının kuru mama ihtiyacı hayvansever gönüllüler ve rehabilitasyon merkezi ekibi tarafından her gün karşılanacak.

Çiftlikköy Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri geçici barınma evleri ile ilgili olarak şunları kaydetti;

“Çiftlikköy Belediyesi olarak soğuk kış aylarında sokaklarda başıboş gezen hayvanlarımızın soğukların şiddetli bastırması ve karın yoğun yağması sonucu yaşam standartlarını düzeltmek amacıyla sipariş vermiş olduğumuz sokak hayvanlarını besleme ve barınma odaklarının yetişmemesi nedeniyle finansmanı Saray Limited Şirketi üzerinden ve çalışmaları gönüllü vatandaşlar kanalı ile geçici sığınma evleri oluşturuldu. Her gün düzenli olarak görevli personelimiz bu odakların kuru mama ihtiyacını karşılayarak bu soğuk günlerde sokaklarda bulunan canların açlık ve soğukla mücadelelerinde yardımcı olmaktayız.”

Çiftlikköy Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarının rehabilite ve sahiplendirme işlemleri de rutin olarak sürdürülüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler