YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuklarının Cesedini Yol Kenarında Buldular

Süheyla GÖZDERELİLER/ YALOVA, (DHA)- YALOVA’da dün gece bir otomobilin çarptığı 21 yaşındaki Osman Yazıcı’nın cesedini, ailesi sabah saatlerinde yol kenarında

Çocuklarının Cesedini Yol Kenarında Buldular

Süheyla GÖZDERELİLER/ YALOVA, (DHA)- YALOVA’da dün gece bir otomobilin çarptığı 21 yaşındaki Osman Yazıcı’nın cesedini, ailesi sabah saatlerinde yol kenarında buldu.
Yalova’da merkez Adnan Menderes Mahallesi'nden Hacı Mehmet Köyü’ne yaya olarak giden Osman Yazıcı’ya, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 77 DK 857 plakalı otomobil çarptı. Yazıcı, çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki bahçeye savruldu. İddiaya göre sürücü, hasar görüp arızalanan otomobilini olay yerinde bıraktıp kaçtı. Oğullarından haber alamayan aile fertleri, evlerinin yakınındaki yol kenarında çocuklarının cesedini buldu. Yazıcı'nın cesedi, Cumhuriyet Savcısının incelemesi ardından Yalova Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
Baba Rıdvan Yazıcı, oğluyla gece telefonla konuştuğu belirterek saat 23.00 sularında Yalova merkezdeki işinden çıktığını ve eve gelmek üzere yolda olduğunu söylediğini kaydetti. Baba, daha sonra ise oğluna ulaşamadığını, eve gelmeyince de sabah aramaya çıktıklarını belirtti.
Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler