YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doğan'dan seçim analizisi

İl Genel Meclisi Üyesi Bahar Doğan, Yalova'daki seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Doğan'dan seçim analizisi

CHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Bahar Doğan, Çiftlikköy sınırlarında kurulmak istenen kimyasal depolama tankları ve kömürlü termik santrali ‘istemiyoruz’ diyen çoğunluğun, seçimlerde AKP’ye oy vermesine bir anlam veremediğini belirtti.

Bahar Doğan, "Çevre ve insan sağlığı açısından ciddi risk teşkil edecek 150 adet Kimyasal depolama tanklarını ve Kömür Yakıtlı Termik Santralı Yalova’da yaptırmak isteyen AKP. Bu konularla ilgili karar alan AKP belediyesi ve AKP li Belediye Meclis Üyeleri. Mahkeme kararlarıyla, imar planı notlarıyla ve mücadeleyle engellemeye çalışan CHP. Ama oylar AKP ye. Yalova halkı bizim ve çocuklarımızın sağlığı feda olsun diyerek bunları istiyor da, biz mi halkımızı anlayamıyoruz. Bu konuları değerli halkımızla tekrar değerlendireceğiz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler