YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava Harp Okulu Öğrencileri Kamp Için Yalova’Ya Gitti (2)

YALOVA'YA GELDİLER Yalova’daki 2015 yılı Tatbiki Eğitim Kampı’na katılacak Hava Harp Okulu öğrencileri deniz yoluyla Yalova’ya geldi. Yalova Hava Meydan Komutanlığı’nda

Hava Harp Okulu Öğrencileri Kamp Için Yalova’Ya Gitti (2)

YALOVA'YA GELDİLER
Yalova’daki 2015 yılı Tatbiki Eğitim Kampı’na katılacak Hava Harp Okulu öğrencileri deniz yoluyla Yalova’ya geldi. Yalova Hava Meydan Komutanlığı’nda 5 hafta boyunca Tatbiki Eğitim Kampı'na katılacak aralarında Azerbaycan, Afganistan, Somali, Libya, Türkmenistan, Güney Kore ve Kazakistan’dan gelen 30 yabancı ve 30 kız öğrencinin de bulunduğu toplam 900 kişiden oluşan öğrenci alayı İstanbul’dan ‘Cemile Ketenci’ adlı gemi ile Yalova’ya geldi.
Yalova’da İDO Kartal İskelesi’ne yanaşan gemideki öğrencileri Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, Yalova Belediye Başkanı CHP'li Vefa Salman, Yalova Hava Meydan Komutanı Albay Metin Yıldırım ve Yalova Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Aslan karşıladı. Hava Harp Okulu Öğrenci Alayı Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay Hüseyin Ergezen protokol mensuplarına çiçek takdim etti. Ardından Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Kurmay Albay Ergezen, burada Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Burada saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Törenin ardından Cengiz Koçal Caddesi güzergahına yürüdü. Cadde üzerinde bulunan otobüslere binen öğrenciler Yalova Hava Meydan Komutanlığı’na gitti. Yürüyüş sırasında öğrenciler vatandaşlar tarafından alkışlandı. Kampta öğrencilere askeri eğitim, uçuş eğitimi ve duyuşsal alan eğitimleri verileceği belirtildi.

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA) -

Hava Harp Okulu Öğrencileri Kamp Için Yalova’Ya Gitti (2)Hava Harp Okulu Öğrencileri Kamp Için Yalova’Ya Gitti (2)Hava Harp Okulu Öğrencileri Kamp Için Yalova’Ya Gitti (2)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler