YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İş ve siyaset dünyası bu düğünde buluştu

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, oğlu Gazi Alperen'in sünnet düğününü Yalova'nın Termal bölgesinde bulunan bir otelde yaptı.

İş ve siyaset dünyası bu düğünde buluştu

Yalova basınının ilgisiz kaldığı sünnet düğünü sonrasında Çiftlikköy Belediyesi basın servisi haberi 9 fotoğraf ile gazetelere servis etti.

Çiftlikköy yerine Termal ilçesinin tercih edildiği görkemli sünnet düğününe Yalova protokolünden çok sayıda isim katıldı. Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Esenköy Belediye Başkanı Özen Kaptan, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Yalova Eski Belediye Başkanı Yakup Koçal, YTSO Başkanı Tahsin Becan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel’in yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Kent Konseyi Başkanı Ömer Fitoz, Ak Parti'ye yakınlığı ile tanınan işadamı İlker Kaya, İl Genel Meclisi üyeleri, Çiftlikköy Belediye Başkan Danışmanları, Çiftlikköy Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatlarının çeşitli birimlerinin temsilcileri ve üyeleri ile çok sayıda davetli ve Başkan Silpagar’ın ailesi sünnet düğününde yer aldı. Gece, Kur’an tilaveti ile başladı. Tasavvuf müziğinin sevilen grubu Hasad Vakti’nin eserleriyle renklenen gecede takı töreni gerçekleştirildi. Alperen Gazi Silpagar’ın erkekliğe ilk adımını attığı gece renkli görüntülerle sona erdi. Başkan Silpagar, Yalova’nın çeşitli yerlerinden katılım sağlayarak davete icabet eden tüm konuklara teşekkür ettiğini dile getirdi.

Yalova Valisi Esengül Civelek, Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Ak Parti'ye yakınlığı ile tanınan işadamı İlker Kaya, Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve eşi ile aynı masada oturdu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler