YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oral: Her baba bir kahramandır

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, bütün babaların ve baba adaylarının Babalar Günü`nü kutladı.

Oral: Her baba bir kahramandır

Babalar Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, babaların; aileleri ve çocukları için çalıştıklarını, aslan gibi, çınar gibi olduklarını söyledi. Başkan Oral, “Evlerimizin direği, emektarı, eli öpülesi Babalarımızın, babalar günü kutlu olsun” dedi.

“DAİMA AYAKTADIRLAR”

Başkan Oral, bizdeki evlat anlayışının, batı ülkelerinde olduğu gibi 18 yaşına kadar değil, beşikten mezara kadar olduğunu dile getirerek, “Çocukluğumuzda babamızın dünyanın en güçlü adamı olduğuna inanırız. Babamıza güveniriz. Her baba bir kahramandır. Baba çalışır, ter döker, yuvasını geçindirmek için, çoluk çocuğunun rızkını kazanmak için koşturur. Evlatlarını bağrına basar. Onların okuması, mutlu olması için didinir. Baba şikayet etmez, yorulmaz, bıkmaz. Daima ayaktadır, hiç yıkılmaz, hep hareket halindedir. Akşam eve geldiğinde çocuklarına sarılınca, onlardan bir gülücük, bir öpücük alınca da dünyanın en mutlu insanı olurlar” dedi.

“MEZARA KADAR”

Aile kurumumuzun çınarı, babalar için yılın bir günün kutlanmasının mümkün olamayacağını dile getiren Başkan Oral, “Hızla değişen dünyamızda birtakım değerlerimiz erozyona uğrama, insanlarımız tüketim toplumu haline getirilmektedir. Bu değişimden aile kurumumuz da etkilenmektedir. Bu anlamlı günler pekişmemize vesile olmalıdır. Evlatları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, ömürleri boyunca evlatlarının rahatı, mutluluğu için koşturan fedakâr ve emektar babalarımızın Babalar Günü’nü kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir hayat dilerim” ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler