YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tersaneci Ataseven, hayırda yarışıyor

Özata Tersanesi yönetim kurulu Başkanı Özdemir Ataseven tarafından annesi ve babası hayrına yaptırılan 3 şadırvan düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tersaneci Ataseven, hayırda yarışıyor

Altınova tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren karbon elyaf gemi yapımında dunyada marka ve ülkemizin gururu olan Özata Tersanesi sahibi Özdemir Ataseven; annesi Hacı Eklime Ataseven ve babası Hacı Hulusi Ataseven hayrına yaptırdığı Altınova Merkez Cumhuriyet Camii, Hz. Yusuf Camii ve Fevziye Köyü Camii şadırvanlarının açılışı, Cumhuriyet Cami’inde Cuma Namazı öncesi yapıldı.

Açılışa; Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, hayırsever Özdemir ataseven’in annesi Hacı Eklime Ataseven ve babası Hacı Hulusi Ataseven, oğlu Hulisi Ataseven, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan zafer, İlçe Müftüsü E. Mehmet Soylu, Esnaf Odaları Başkanı Mustafa Sancaktutan, belediye meclis üyeleri, Özata Tersanesi personeli, cami cemaati ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi Özata ailesi büyükleri ile sohbet eden Kaymakam Kaya ve Başkan Oral, ilçede camii eksikliğinden bahsetmesi üzerine Özdemir Ataseven, ailesi adına ilçede ihtiyaç duyulan bir bölgede cami yaptıracağını açıkladı. Bu sözün üzerine Başkan oral ve İlçe Müftüsü Soylu önümüzdeki günlerde konuyla ilgili çalışma başlatacak.

Açılış programı, Cumhuriyet Camii imamı Ali Erkan’ın Kur’an tilaveti ile başladı. Protokol konuşmalarının ardından kesilen kurdelenin ardından şadırvan katılımcılar tarafından geildi. Ardından Kaymakam Kaya ve Başkan Oral, Hacı Eklime Ataseven ve Hacı Hulusi Ataseven’e plaket vererek program son buldu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler