YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ufka Yolculuk Ödülleri verildi

Ufka Yolculuk Ödül Töreni‏, İzmit Sabancı Kültür Merkezi´nde coşkulu bir kalabalık ile gerçekleştirildi.

Ufka Yolculuk Ödülleri verildi

Sunuculuğunu AKRA Fm'den Aslan Özdemir'in yaptığı program İzmit Fevziye Camii İmam-Hatibi Faruk Çoban'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kocaeli BKS Derneği Başkanı. Abdülkadir Dizman ve Ufka Yolculuk İl Koordinatörü Nedim Aslan'ın selamlama konuşmalarının ardından Kocaeli İl Müftü Yardımcısı İlyas Ertel'in kısa hitabetiyle program devam etti.

Kocaeli’nde sınava giren en yaşlı yarışmacı olan Asiye Makaracı (85) ve en genç yarışmacı Zeynep Zengin (7), Onur Ödülüne layık görüldüler.

Dağıtılan ödüller ise; her iki kategoride 1. 2. Ve 3.’lere toplam 9 bin YTL nakit para ödülü, 3.’lerden itibaren ilk 10.’a 14 çeyrek altın, 10. İle 30.’lara 40 gram altın, 31. İle 50.’lere Server İletişimden 40 adet kitap seti hediye edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler