YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalova Devlet Hastanesi'nde "kimyasal Zehirlenme" Önlemi

Yalova Devlet Hastanesine bir kişinin kimyasal zehirlenme şüphesiyle getirilmesi nedeniyle, acil serviste sarı alanın tedbir amacıyla kısa süreliğine karantinaya alındığı bildirildi.

Yalova Devlet Hastanesine bir kişinin kimyasal zehirlenme şüphesiyle getirilmesi nedeniyle, acil serviste sarı alanın tedbir amacıyla kısa süreliğine karantinaya alındığı bildirildi. Hastanenin başhekim yardımcısı uzman doktor Faruk Çavdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tersane bölgesinde çalışan bir işçinin "kimyasal zehirlenme" şüphesiyle hastaneye getirildiğini, bu süreçte yaklaşık yarım saatlik bir süreyle acil servisin sarı alan bölümünün karantina altına alınıp, hasta girişine izin verilmediğini belirtti. Karantinanın kaldırıldığını ve "sarı alan" da dahi olmak üzere acil servise hasta kabulüne başlandığını anlatan Çavdar, "Bir hastanın 'kimyasal zehirlenme' şüphesiyle hastaneye getirilmesi üzerine tedbir amaçlı hastanenin acil servisinde sarı alan kısa süreliğine karantinaya alındı. Hastanın yapılan tetkiklerinde kimyasal bir zehirlenme olmadığı tespit edildi. Bunun üzerine karantina kaldırıldı" dedi. Çavdar, hastanede normal işleyişin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler