YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalova Yüksek Öğretim Vakfı, Yalova Üniversitesi'ne Destek

Yalova Yüksek Öğretim Vakfı Başkanı Dr. Turhan Şener, vakıf aracılığıyla kampanyalar düzenleyerek üniversiteyi destekleyeceklerini açıkladı.

Yalova Yüksek Öğretim Vakfı Başkanı Dr. Turhan Şener, vakıf aracılığıyla kampanyalar düzenleyerek üniversiteyi destekleyeceklerini açıkladı. Yalova Yüksek Öğretim Vakfı tarafından düzenlenen yemekte Şener, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Rıza Abay, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ile buluştu. Gazipaşa Caddesi'nde bulunan bir restoranda düzenlenen yemekte Şener, vakıf olarak üniversitenin desteklenmesi adına her türlü çalışmayı yaptıklarını kaydetti. Şener, daha önce Akkök Şirketler Grubu'ndan üniversite için 5 milyon 500 bin lira aldıklarını hatırlattı. Yalova ve civarındaki işadamları ve işletmelerle bir kampanya yapacaklarını dile getiren Şener, "Vakıf olarak hedefimiz yurt yapmak. En güzel hizmetlerden bir tanesi de bu olacak. Bütün zengin iş adamlarının ve ticaret erbaplarının kampanyaya desteğini bekliyoruz" diye konuştu. Rektör Prof. Dr. Eruslu ise Turhan Şener'e üniversiteye olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler