YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalova'da Endüstriyel Kaza Tatbikatı Yapıldı

Yalova'da, İl Sağlık Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri tarafından, endüstriyel kaza tatbikatı yapıldı.

Yalova'da, İl Sağlık Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından, endüstriyel kaza tatbikatı yapıldı. Yalova Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen tat, senaryo gereği kimyasal üretim yapan fabrikada meydana gelen kaza sonucu bir işçi kimyasal maddeye maruz kaldı. Haberin alınması üzerine belirtilen bölgeye ulaşan ekipler, ilk olarak çevrede güvenlik önlemi aldı. Özel kıyafetlerini giyen ekipler, içerisinde kimyasal maddeden etkilenen işçiyi kimyasal maddeden arındırdı. Kendileri de özel bir maddeyle temizlenen ekipler daha sonra işçiyi, UMKE görevlilerine teslim etti. UMKE personelinin müdahalesinin ardından işçi, ambulansla hastaneye götürüldü. İl Sağlık Müdürü Ali Daştan, tatbikatta yer alan ekiplere ve personeline teşekkür etti. Daştan, bu tür tatbikatların kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve personellerdeki farkındalığın artırılması için yıl içerisinde devam edeceğini söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler