YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalova'da kaçak yakıt operasyonu

Yalova'da kaçak yakıt operasyonu

Yalova'da kaçak yakıt operasyonu

Yalova İl Jandarma Komutanlığınca 10 ay süreyle yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde; Yalova-Kocaeli ve Bursa illerinde akaryakıt ve vergi kaçakçılığı suçlarını örgütlü olarak işleyen organize suç örgütü üyelerine yönelik yapılan operasyon kapsamında; suç örgütü lideri (E.Ö.) ile biri kamu görevlisi olmak üzere toplam 9 örgüt üyesi yakalandı.

Faaliyet kapsamında 5 ayrı olayda 171.000 litre menşei belirsiz akaryakıt ve 1 adet Tır Tanker Dorsesi, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet muşta, 1 adet anahtarlık görünümlü görüntü ve ses kayıt cihazı, çeşitli şirketlere ait 6 adet kaşe, 43 adet irsaliye ve fatura koçanı, 6 adet yazarkasa mali hafızası yakalanarak el konuldu.

Suç örgütünün faaliyetleri kapsamında kullanılan (2) akaryakıt şirketi ve (1) akaryakıt taşıma şirketinin hisselerine CMK 128/6 maddesi uyarınca Ticaret Sicillerine şerh konulmak suretiyle el konuldu.

Organize suç Örgütüne ilişkin tahkikata soruşturma savcılığının koordinesinde devam ediliyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler