YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalova'da kayboldu Ordu'da ölü bulundu

Yalova'daki evinden 4 gün önce "Dişçiye gidiyorum" diyerek çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Fatih Memiş, Ordu'da ölü olarak bulundu.

Yalova'da kayboldu Ordu'da ölü bulundu

Yalova'daki evinden 4 gün önce "Dişçiye gidiyorum" diyerek çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Fatih Memiş, Ordu'da ölü olarak bulundu.Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki evinden 6 Eylül 2013 Cuma günü Yalova Diş Hastanesi'ne gitmek için çıkan Fatih Memiş (26), akşam eve dönmedi. Telefonu da kapalı olan genç adamın akıbetinden endişe eden aile durumu polise bildirdi. Yapılan araştırmada, Fatih Memiş'in sabah 07:30 feribotu ile İstanbul Yenikapı'ya gittiği tespit edildi.Genç adamdan haber alamayan eşi Kübra Memiş, 2 yaşındaki oğulları Ülkü Tuna Memiş ile birlikte kocasının bulunması için feryat etmişti. Babası Ülkü ve annesi Tenzile Memiş ise, oğullarının hiçbir problemı olmadığını dile getirerek, yetkililerin bir an önce çocuklarını bulmasını istemişti. 4 gündür süren araştırmalarda acı haber Ordu ilinden geldi. Ordu'nun İkizce ilçesinde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulan jandarma, şahsın Fatih Memiş olduğunu tespit etti. Memiş'in cesedi, ölüm sebebinin anlaşılması için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Acı haber aileyi yasa boğdu. Fatih Memiş'in öldüğünü öğrenen aile hemen Ordu iline gitti.

Yalova'da kayboldu Ordu'da ölü bulunduYalova'da kayboldu Ordu'da ölü bulundu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler