YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalova'da Öğrenci Servisi Devrildi: 18 Yaralı

YALOVA  (AA) - Yalova'nın Çınarcık ilçesinde öğrenci servis minibüsünün devrilmesi sonucu 17 öğrenci ve sürücü yaralandı.

YALOVA yönetimindeki 77 S 433 plakalı servis minibüsü, Çalıca Kalıcı Konutları mevkisinde virajı alamayarak devrildi. Yaralanan 11 öğrenci, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Çınarcık Devlet Hastanesi'ne, 6 öğrenci ve sürücü Yavaş, Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çınarcık Devlet Hastanesindeki 11 öğrenci ile Yalova Devlet Hastanesindeki 3 öğrenci ve Yavaş'ın taburcu edildiği belirtildi. Yalova Devlet Hastanesine gelen İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, hastanede tedavisi devam eden öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler