YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalova'da Ramazan Bayramı Tedbirleri

Yalova  Valiliği, vatandaşların Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla bazı tedbirler aldı.

Yalova Valiliği, vatandaşların Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla bazı tedbirler aldı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bayramda vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklar, toplu taşıma araçları ile duraklar, iş merkezleri, otogar, alışveriş ve pazar yerlerinin zabıta ekipleri tarafından denetlenerek vatandaşların mağdur edilmemesi için gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi. Halkın Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirebilmesini sağlamak için her türlü emniyet, asayiş, trafik tedbirlerinin İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından koordineli bir şekilde alınacağının anlatıldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Bayram süresince yangın, su arızaları ve temizlik konularında gerekli tedbirler alınarak bu konuda nöbetçi ekiplerin oluşturulması ilgili belediyelerce sağlanacaktır. Maliye ekiplerince piyasa denetimlerinin yapılabilmesi için gerekli tedbirlerin alınması il defterdarlığınca sağlanacaktır. Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Yalova İl Müdürlüğünce tatil süresince her türlü elektrik arızalarına karşı nöbetçi ekipler oluşturularak gerekli tedbirlerin alınması sağlanacaktır. İl Sağlık Müdürlüğünce gerekli sağlık tedbirleri alınacak, acil servis yeterli halde bekletilecektir. Tatil süresince meydana gelebilecek ölüm olaylarında vatandaşların cenaze işlemlerini yapabilmelerini sağlamak üzere belediyeler, sağlık müdürlükleri ve hastane başhekimlikleri ile işbirliği yapacaktır." Öte yandan açıklamada, kaymakamlıkların da ilçelerinde benzer tedbirleri alıp uygulayacağı kaydedildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler