YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalova'da "Sağlıklı Yaşam Ve Hareket Yılı Yürüyüşü"

 Yalova'da "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" etkinlikleri kapsamında İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Müftülüğünce yürüyüş ve iftar programı gerçekleştirildi.

Yalova'da "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" etkinlikleri kapsamında İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Müftülüğünce yürüyüş ve iftar programı gerçekleştirildi. Etkinliğe, din görevlileri, camilerin dernek yöneticileri, kamu ve özel sektör sağlık yöneticileri çalışanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları, emniyet mensupları ve aileler katıldı. Uğur Mumcu Parkı'nda toplanan grup, Gazipaşa Caddesi güzergahında yürüyerek ardından Şaban Temüge Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'ndeki iftara katıldı. Yalova Halk Sağlığı Müdürü Dr. İbrahim Dedecan, yürüşün ardından yaptığı açıklamada, sağlığın korunmasına dikkati çekerek, "Sağlığımızı koruma amacıyla hareketli yaşamı benimseme, yeterli, düzenli ve dengeli beslenme ve zararlı maddelerden uzak durma konularında hassasiyet oluşturmaya çalışıyoruz. Sağlık Bakanlığı olarak yürüttüğümüz faaliyetler aynı zamanda dinimizin de emirleridir. Dolayısıyla dinimiz, aynı zamanda bir halk sağlığı dinidir" dedi. İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü de ramazan ayının bereketiyle gecenin bu saatinde çok güzel bir etkinlik gerçekleştirildiğini belirterek, "Dinimizin en önemli tavsiyelerinden biri de sağlığımızı korumaktır. Peygamber Efendimizin beslenme ve sportif faaliyetler konusunda tavsiyeleri vardır" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler