YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalova'da Suç Oranı Yüzde 11 Azaldı

Süheyla GÖZDERELİLER / YALOVA, Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, müdür yardımcıları ve şube müdürleri, basın mensuplarıyla biraraya geldi. Yalova’nın

Yalova'da Suç Oranı Yüzde 11 Azaldı

Süheyla GÖZDERELİLER / YALOVA, Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, müdür yardımcıları ve şube müdürleri, basın mensuplarıyla biraraya geldi. Yalova’nın huzurlu ve güvenli bir kent olduğunu belirten Emniyet Müdürü Süvari şunları söyledi:
Yalova, Türkiye’nin güvenli illerinden biri. Hem biz, hem de vatandaşımız açısından herhangi bir sıkıntı yok. Halk-polis dayanışması yüksek bir il. 155’e yapılan ihbarların çoğu da doğru çıkıyor ve buraya gelen en ufak ihbarları bile değerlendiriyoruz. 155 bizi memnun ediyor. Vatandaşlarımızın duyarlılığı bizlere olayların aydınlatılmasında katkı sunuyor" dedi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Süvari, yaptıkları operasyonlarla yakalama ve tutuklama sayısında artış yaşandığını söyledi. Süvari, "Uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarımız sürüyor. Bu konuda titiz çalışma yürütüyoruz. Son 1 buçuk yılda yakalama ve tutuklama sayısı son 4 yıldan fazla. Bu da bizim ne denli etkin çalışma yürüttüğümüzü ortaya koyuyor" diye konuştu.
HIRSIZLIK OLAYLARI YÜZDE 40 AZALDI
Asayiş Şube Müdürü Togan Çetin ise asayiş olaylarındaki verilerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Çetin şöyle konuştu:
"Yalova’da 2014 yılının ilk 6 ayı ile 2015 yılının ilk 6 ayının verilerini incelediğimizde il merkezinde toplam işlenen suçlarda yüzde 11’lik bir düşüş var. Toplam suçları da kendi içinde tasnif ettiğimizde kişilere karşı işlenen suçlarda yüzde 12’lik bir artış var. Bunlar tehdit, hakaret, kasten yaralama bunları içerebilir. Mala karşı işlenen suçlarda da birçoğu hırsızlık suçları. Onda da yüzde 40’lık bir düşüş var."

Yalova'da Suç Oranı Yüzde 11 AzaldıYalova'da Suç Oranı Yüzde 11 Azaldı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler