YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalova'da Uyuşturucu Operasyonu

Yalova'da, polisin düzenlediği operasyonda 3 kilo 155 gram kubar esrar ve 734 ecstacy hap ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Yalova'da, polisin düzenlediği operasyonda 3 kilo 155 gram kubar esrar ve 734 ecstacy hap ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, iki adrese operasyon düzenledi. Ekipler, Bağlarbaşı Mahallesi'nde N.A. evinde 2 kilo 555 gram kubar esrar ile 499 ecstacy hap buldu. S.K'nin evinde ise 600 gram kubar esrar ve 235 ecstacy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.A, M.T. ve S.K, mahkemece tutuklandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler