YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalovalı kır düğünü yapabilecek

Yalova'nın Safran Köyü'nde çok amaçlı bir kır düğün mekanı hizmete girdi.

Yalovalı kır düğünü yapabilecek

Yalova'nın Safran Köyü'nde çok amaçlı bir kır düğün mekanı hizmete girdi. Genç girişimci kardeşler Okan Saraçoğlu ve Nalan Saraçoğlu tarafından hizmete sunulan mekan, Yalova'lıların yeni gözdesi olmayı planlıyor.

Yalova'ya 6 kilometre uzaklıktaki tesis şehir gürültüsünden uzak doğayla iç içe olmasıyla dikkat çekiyor. İşletmeleri hakkında görüşlerini aldığımız Okan ve Nalan Saraçoğlu kardeşler " Yalova'daki düğün mekanlarına yeni bir boyut ve kalite katmak için böyle bir tesis açtık. 400 kişilik kapalı ve 700 kişilik açık alanımızla Yalova halkına hizmet etmek için yola çıktık.Tesisimiz'de evlenecek çiftlere farklı alternatifler sunacağız.Kır Düğünü'nün yanı sıra kapalı düğün salonu, kafeterya ve kahvaltıların vazgeçilmez adresi olmayı düşünüyoruz.Profesyonel ekibimiz ile düğün ve toplantılarınızı en güzel şekilde burada yapabilir, özellikle hafta sonları kahvaltının keyfini burada çıkarabilirsiniz" diyerek sözlerini noktaladılar.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler