YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zabıta göz açtırmıyor

Yalova Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşın rahatı için olumsuz görüntülere izin vermiyor.

Zabıta göz açtırmıyor

Yalova Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşın rahatı için olumsuz görüntülere izin vermiyor.

Yapılan tüm uyarılara rağmen dükkan önlerinde ve kaldırımlarda gelişi güzel bir şekilde konulan tabela, sandalye gibi malzemeler düzenlenen organizasyonla Zabıta Ekiplerince toplandı. Daha önce esnafı birebir bilgilendiren ekiplerin, tüm uyarılarına rağmen aynı davranışları sürdüren esnaflara taviz vermeyen Zabıtalar, tabelaları kamyonetlerle topladı.

Yalı Caddesi, Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere merkez caddelerde bulunan tabelaları toplayan zabıtalara, emniyet mensupları da eşlik etti. Uyarıları dikkate almayarak aynı tutumu sürdüren esnaflar hakkında bundan sonra cezai işlem uygulanacağını belirten yetkililer, “Amacımız özellikle yaz ayların halkın ortak kullanım alanları olan kaldırımların ve sahil güzergahındaki yürüyüş yolunun daha emniyetli ve rahat bir şekilde kullanılmasını sağlamaktır. Bu uygulamayı geçtiğimiz yıl da yapmıştık. Toplumun genelini ilgilendiren bu tarz çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler