YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acemi Kasaplar

Sorgun'da, Kurban Bayramı süresince 23 kişinin kurbanlık keserken elini yaraladığı bildirildi.

Sorgun'da, Kurban Bayramı süresince 23 kişinin kurbanlık keserken elini yaraladığı bildirildi.

Sorgun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şevket Bağcı, yaptığı açıklamada, geçmiş yıllara oranla bu yıl yaralanmaların sayısında azalmalar olduğunu, bunun da vatandaşların daha çok işi bilen kişilere kurbanlarını kestirmesinden kaynaklandığını söyledi.

Bağcı, yaralanmaların daha çok ellerde meydana geldiğini ifade ederek "Yaralanma olaylarının 18 tanesi bayramın birinci gününde oldu ve bu yaralanmaların çok büyük bir bölümü ellerde bıçak yarası şeklinde görüldü. Bunların dışında birkaç kişinin de kurban tarafından yaralandığı gözlendi. Bayramın ikinci günü 4, üçüncü günü ise sadece bir kişi yaralanma nedeniyle hastanemize başvurdu. Toplam 23 kişi kurbanlık keserken ellerinden yaralandı" dedi.

Başhekim Bağcı, yaralanmalarda herhangi ciddi durum olmadığını, yaralıların ayakta tedavi edilip evlerine gönderildiğini kaydetti.

Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler