YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ailesi sevgilisinden ayırınca kendini vurdu

Yozgat’ın Çayıralan İlçesi'nde tarım işçisi, 23 yaşındaki F.T, av tüfeği ile yaşamına son vermek isterken ağır yaralandı.

Ailesi sevgilisinden ayırınca kendini vurdu

Yozgat’ın Çayıralan İlçesi'nde ailesinin sevgilisinden ayırdığı tarım işçisi, 23 yaşındaki F.T, av tüfeği ile intihara kalkıştı. Sol göğsünden ağır yaralanan F.T., kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Sevdiği erkekle kaçtığı iddia edilen F.T, ailesi tarafından Şanlıurfa’nın Birecik ilçesindeki evine getirildi. F.T, daha sonra yakınları ile geldiği Yozgat’ın Çayıralan İlçesi Çokradan Köyü'nde pancar işçisi olarak çalışmaya başladı. Burada kaldığı çadırda kimsenin olmadığı anda eline geçirdiği av tüfeğini sol göğsüne dayadı.

Tüfeği ateşleyen F.T, kalbinin üzerine saplanan saçmalarla ağır yaralanarak önce Çayıralan Devlet, daha sonra Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Ameliyata alınan F.T'nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler