YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayağına batan cam parçası ile 37 yıl gezdi

Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde bir kişi ayağına batan 2 santimetre uzunluğundaki cam parçası ile 37 yıl...

Ayağına batan cam parçası ile 37 yıl gezdi

Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde bir kişi ayağına batan 2 santimetre uzunluğundaki cam parçası ile 37 yıl gezdi.
Abdurrahman Çavuşoğlu isimli vatandaş, ayak topuğundaki camın kendisine 37 yıl önce lise yıllarındayken battığını söyledi. Çavuşoğlu, “O tarihte ayağıma batan cam parçası nedeniyle hastaneye gittim. Hastanede ayağıma yapılan dikiş ve pansumanın ardından taburcu oldum. Yara iyileştikten sonra zaman zaman ayağımda ağrıların oluştuğunu hissettim. Fakat yıllardır geçer ümidiyle bu ağrıyı pek önemsemedim.” dedi.
Ağrıları şiddetlenince Şefaatli Devlet Hastanesi'nde Dr. Bülent Koç’a muayene olduğunu ve bu sayede ayağında yıllardır cam kırığı ile dolaştığını öğrendiğini anlatan Çavuşoğlu, “Ayağımda 2 santimetre uzunluğunda cam kırığı olduğunu öğrendim. Daha önceleri de ağrı şikayetlerinden dolayı hastaneye gittiğim oldu. Fakat ayağımın neden ağrıdığı konusunda tam bir teşhis konulamamıştı. Allah razı olsun Bülent Bey’den ameliyatımı yaparak, 37 yıldır çektiğim sıkıntıdan beni kurtardı." dedi.
Dr. Bülent Koç, hastanın şikayeti üzerine yapılan kontrollerde ayağının içinde 2 santimetre uzunluğunda cam parçasına rastlandığını belirtti. Koç, "Cam parçasının sinir ve damara denk gelmemesi hastamız için büyük bir şans olmuştur. Hastamıza yapılan küçük bir operasyonla cam parçasını çıkardık. Hastanın sağlık durumu çok iyi. İnşallah birkaç haftaya kadarda ayağı tamamen normale dönecektir." ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler