YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan Yardımcısı Bozdağ’dan Söz Verip De Yerine Getirmeyen İş Adamına Sitem

Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Yozgat Çalıştay’ına katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Bozok...

Başbakan Yardımcısı Bozdağ’dan Söz Verip De Yerine Getirmeyen İş Adamına Sitem

Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Yozgat Çalıştay’ına katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Bozok Üniversitesi’ne söz verdiği halde 3 yıl bekletip tıp fakültesi ve hastanesini yapmayan işadamına sitem etti. Bozdağ, “ İş adamının yerine getirmediği sözü bize üç yıla mal oldu” dedi.

Yozgat’ta sağlık yönünde önemli değişikliklerin olduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Şu anda Yenifakılı, Boğazlıyan, Sarıkaya, Akdağmadeni ve Kadışehri ilçelerimizde devlet hastanesi inşaatları devam ediyor. Yozgat Devlet Hastanesinin ihalesi yapıldı müteahhit firma geldi çalışmalara başladı. Sorgunu önümüzdeki günlerde TOKİ ihaleye çıkacak. Yozgat’ta sağlık alanında atılmamış adım yok. Tıp fakültesi hastanesi faaliyete geçti. Şimdi tıp fakültesi hastanemizle tıp fakültesi binası Kalkınma Bakanımızın onayından çıktı ihalesini TOKİ yapıyor. Fakülte ve hastane binamıza verdiği destekten dolayı bakanımıza teşekkür ediyordum” dedi.

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi ve hastane binasını biz daha önce bitirebilirdik diyen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Ama bir iş adamımız ahkam kesti söz verdi, tam üç sene cumhurbaşkanımıza ben yapacağım dedi. Meclis başkanımıza ben yapacağım dedi. Yozgat kamuoyuna ben yapacağım dedi. Bütün dünya duydu ama biz üç sene bekledik onun yüzünden yapamadık. Yapacak gücü var ama yapmadı. Bu bizim üç sene mal oldu. Eğer söz vermemiş olsaydı Yozgat’ın tıp fakültesi binası da tıp fakültesi hastanesi de çoktan bitmiş olacaktı. Ama şimdi bu sene temeli atılmış olacak önümüzdeki zaman içerisinde inşallah Yozgatlının hizmetlerinde olacaktır” diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler