YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boğazlıyan SYDV'ye Kaymakam Açık'tan tebrik

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı haftalık olağan toplantısını Kaymakam Coşkun Açık başkanlığında...

Boğazlıyan SYDV'ye Kaymakam Açık'tan tebrik

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı haftalık olağan toplantısını Kaymakam Coşkun Açık başkanlığında yaptı. Vakıf mütevelli heyetinin de hazır bulunduğu toplantıda Vakıf Müdürü Turan Kaya, vakıf hakkında bilgileri ve hizmetleri sinevizyon eşliğinde anlattı.

Vakıf Müdürü Kaya’nın brifing niteliği taşıyan sunumu sonrası, Kaymakam Coşkun Açık, vakıf yöneticileri ve personelini tebrik etti. Kaymakam Açık, “Daha önce görev yaptığım ilçelerde böylesine sistematik, böylesine güzel bir çalışmaya rastlamadım. Çok güzel bir sistem kurulmuş. İşimiz çok kolay. Bu sistemle değil yüzlerce, binlerce dosya bile görüşülse bir saatte içinden çıkılır. Tebrik ediyorum.” dedi.

Vakıf toplantısında daha sonra eğitim yardımları görüşülerek karara bağlandı. Söz konusu karar çerçevesinde ihtiyaç sahibi ailelerin ilköğretim ve lisede eğitim gören çocuklarına, tek çocuklu ailelere 75, iki çocuklu ailelere 125, üç çocuklu ailelere de 175 lira olarak yapılacak. 4 yıllık fakültede öğrenim gören ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına da yılda iki defa 300 lira, 2 yıllık yüksekokulda öğrenim görenlere de yılda iki defa 200 lira eğitim yardımı yapılacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler