YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bozok Bereket Kervanı, Yenifakılı Ilçesinde Iftar Verdi

Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi işbirliği ile hazırlanan ve ‘Gönül sofrasında sizlerle‘ sloganıyla yola çıkan...

Bozok Bereket Kervanı, Yenifakılı Ilçesinde Iftar Verdi

Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi işbirliği ile hazırlanan ve ‘Gönül sofrasında sizlerle‘ sloganıyla yola çıkan "Bozok Bereket Kervanı", Yozgat'ın ilçelerinde iftar vermeye devam ediyor. Yozgat’tan yola çıkan kervan, Yenifakılı ilçesinde iftar verdi.

Adem Karacabay Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde verilen iftar yemeği öncesi konuşan Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yenifakılı halkıyla beraber iftar açmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Yazıcı, Bozok Bereket Kervanı’nın konakladığı yerlerde bereket ve güzelliklerin oluştuğunu vurgulayarak, "Sizlerle birlikte yediğimiz bu iftar yemeği, lüks ortamlarda yediğimiz yemeklerden çok daha lezzetli ve güzeldi" dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer de, "Kervanımızın adı da bereket kervanı. İftar soframız bereketlendi. Katılanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler