YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ÇKS’de Son Başvuru 30 Mayıs

Sorgun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cumhur Eser, 2014 Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıtlarının başladığını söyledi.

Sorgun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cumhur Eser, 2014 Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi kayıtlarının başladığını söyledi. Eser, başvurular için gerekli evrakların müdürlüklerinden veya Ziraat Odası Başkanlığı’ndan alınması gerektiğini belirtti. Başvuruda bulunacak çiftçilerin 16.04.2005 tarih ve 25788 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımaları gerektiğini vurgulayan Eser, şunları kaydetti: “ÇKS'de bu yıl başvurular 30 Mayıs Cuma günü mesai bitiminde sona erecektir. Ayrıca İlçemiz ve köylerinde kadastro 22/A uygulaması yani Kadastro yenilemesi, hızlı tren yolu ve duble yol kamulaştırması yapılmasından dolayı ada, parsel numaraları değişmiştir. Bu sebeple tüm tapu kayıtlarının yeni tarihli teslim edilmesi gerekmektedir. Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için tüm muhtarlık ve belediyelere gerekli duyurular yapılmıştır. Konuya hassasiyetle uyulması çiftçilerimizin 30 Mayıs 2014'e kadar ÇKS dosyalarını yaptırmaları gerekmektedir."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler