YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç Girişimcilerden Akdağmadeni Belediye Başkanı Daştan’a Ziyaret

Yozgat Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Semih Daştan ve Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Sarı,...

Genç Girişimcilerden Akdağmadeni Belediye Başkanı Daştan’a Ziyaret

Yozgat Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Semih Daştan ve Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Sarı, Aakdağmadeni İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı Daştan ve Sarı’ya teşekkür eden Akdağmadeni İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesi için her alanda projeler üretmeye ve bu projeleri tamamlamaya devam ettiklerini belirterek, “Belediyemiz KOSGEB ve Genç Girişimciler Kurulu İş Birliği ile ilçemizde yakın zamanda başlayacak olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu ile artık sosyal faaliyetleri de halkımızın hizmetine sunacak. Bundan sonra da ilçemiz gençlerine yeni fırsat kapıları açarak istihdamı artırmak istiyoruz” dedi.

Ziyarette Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Semih Daştan ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Sarı, Belediye Başkanı Suphi Daştan ile bir süre sohbet edip Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu üzerine bilgi alışverişinde bulundu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler