YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalp Krizi Geçiren Hastanın Yanlış Iğne Sonucu Öldü Iddiası

Halit YILMAZ/ SORGUN Olay, Sorgun Ahmetefendi Mahallesi'nde meydana geldi. Fransa'da işçi olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası Dursun Aydoğdu, hasta olan

Kalp Krizi Geçiren Hastanın Yanlış Iğne Sonucu Öldü Iddiası

Halit YILMAZ/ SORGUN Olay, Sorgun Ahmetefendi Mahallesi'nde meydana geldi. Fransa'da işçi olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası Dursun Aydoğdu, hasta olan annesi Satı Aydoğdu'yu ziyarete geldiği sırada, evde kalp krizi geçirdi. Ambulansla Sorgun Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Burada kardeşine yeterli ilgi gösterilmediğini söyleyen Seyrani Aydoğdu, şu iddialarda bulundu:
"Hastane acil servisinde kardiyoloji cihazının tek olduğunu söyleyen doktorlar, kardeşimi hastane acil servisinde bekletmeye başladılar. Bu sırada olup bitene sinirlenen kardeşimin kalbi durmuş. Doktorlar, kardeşimin kalbini ve nabzını dinlemek yerine psikiyatri doktorunu arayıp, 'burada sinirli bir hastamız var' dediler. O da ezbere bir ilaç söylüyor. Kardeşime sakinleştirici ve uyuşturucu bir iğne yapıldı. İğnenin etkisiyle kalp daha da ağırlaşarak duruyor. Bir başka hasta yakını kardeşimin nefes almadığını söyleyince bütün doktorlar müdahale ediyor."
Seyrani Aydoğdu, ardından kardeşinin sevkedildiği Kayseri'deki özel hastanede bir hafta sonra öldüğünü söyledi. Sorgun Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Aydoğdu, Sorgun Devlet Hastanesi'nde hatalı görevlilerden şikayetçi olduğunu söyledi.
Hayatını kaybeden Aydoğdu'nun annesi Satı Aydoğdu da, "Evlat acısı bana çok ağır geldi" dedi.

Kalp Krizi Geçiren Hastanın Yanlış Iğne Sonucu Öldü IddiasıKalp Krizi Geçiren Hastanın Yanlış Iğne Sonucu Öldü Iddiası

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler