YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Futsal Takımı, Türkiye Finallerine Katılacak

 Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldızlar Futsal Takımı, Malatya'da yapılan Grup Birinciliği müsabakalarında rakiplerini yenerek, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldızlar Futsal Takımı, Malatya'da yapılan Grup Birinciliği müsabakalarında rakiplerini yenerek, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Futsal takımı, öğretmenleri Yasin Yılmaz, Okul Müdürü Ömer Güneş, Müdür Yardımcısı Necdet Meral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ile birlikte Kaymakam Levent Kılıç’ı ziyaret etti. Kaymakam Kılıç, ziyarette, sporculara eşofman takımı ve ayakkabı hediye etti. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Futsal Takımının elde ettiği dereceden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç, "Öğrencilerimiz Malatya'da elde ettikleri bu başarıyla Türkiye'de ilk 16 içinde yer aldılar. Isparta veya Karabük'te düzenlenecek Türkiye finallerinde kendilerinden daha büyük başarılar bekliyoruz. Onların finallerden Türkiye birincisi olarak döneceklerine inanıyoruz. Ben çocuklarımızı ve hocalarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler