YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Saadet Partisi Boğazlıyan'da Seçim Çalışmalarına Başladı

Saadet Partisi Ankara İl Tanıtma Başkanı Yusuf Çetin, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, hedeflerinin belediyeleri...

Saadet Partisi Boğazlıyan'da Seçim Çalışmalarına Başladı

Saadet Partisi Ankara İl Tanıtma Başkanı Yusuf Çetin, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, hedeflerinin belediyeleri kazanarak milli görüş çizgisine hizmet eden bir ekip ruhuyla hareket etmek olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Ankara İl Tanıtma Başkanı Yusuf Çetin, beraberinde Yozgat'ın Boğazlıyan Saadet Partisi İlçe Başkanı Kalender Yüksel ile birlikte Cihan Haber Ajansı Boğazlıyan bürosunu ziyaret etti. Yusuf Çetin, burada yaptığı açıklamada genel merkez tarafından hazırlanan Genel İlçe Taraması (GİT) projesi kapsamında 917 ilçede 313 görevli ile ilçeleri gezeceklerini belirtti. Çetin, "Bu taramalarda teşkilat olmayan yerlerde teşkilat kurulması çalışması yapılacak, teşkilatı olan ilçelerde ise heyecanımızı verip, onların heyecanını alacağız. Bunun için sahaya indik. Yozgat ilçelerinde çalışmalara başladık. 11-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında Ankara’da Genel Merkez’de Saadet Partisi İlçe Başkanları’nın katılımı ile toplantı düzenleyip, yerel seçim çalışmaları ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız." dedi.

Ziyaret edilen bölgelerde hakkın hakim olması için çalıştıklarını kaydeden Çetin, ilk hedeflerinin seçimleri kazanmak olmadığını Allah’ın rızasına kazanmak olduğunu söyledi. Çetin, "Allah rızası için adımların atılmasıyla seçimlerin kazanılması da gayet doğal olacaktır." diye konuştu.
Saadet Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Kalender Yüksel’de Boğazlıyan’da milli görüş çizgisinde hizmet eden bir ekiple, bir ruhla seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Milli görüş belediyeciliği Türkiye’de bilinen bir şey. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Geçtiğimiz genel seçimlerde seçim çalışmasında Yenifakılı ilçesini gezerken, bir yaşlı büyüğümüz. Sizin gezmemeniz gerek. Vatandaş size gelmeden oy vermeli, vatandaş sizi biliyor. Milli görüş hizmetini biliyor demişti. Bizde diyoruz ki milletimiz her şeyin en iyisine layık. Bu vesile burada seçim startını vermiş oluyoruz. İnşallah yerel seçimler memleketimize milletimize hayırlar getirir." şeklinde konuştu.

Yüksel, belediye başkan adayı ve il genel meclis üyeleri adaylarını tespit edip, çalışmaları aralıksız sürdüreceklerini belirterek, Boğazlıyan Belediyesi’ni de milli görüşlü bir belediye yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler