YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sorgun Belediyespor’da Yüzler Gülüyor

Bölgesel Amatör Ligi 6.grup mücadele eden Sorgun Belediyespor, kendi evinde karşılaştığı Tosya Belediyespor karşısında aldığı...

Sorgun Belediyespor’da Yüzler Gülüyor

Bölgesel Amatör Ligi 6.grup mücadele eden Sorgun Belediyespor, kendi evinde karşılaştığı Tosya Belediyespor karşısında aldığı 3 puanla puanını 12’ye yükseltti.

Kendi sahasında oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen Sorgun Belediyespor Teknik Direktörü Ferda Cevizci, hava şartlarının ağır olduğu bir ortamda galibiyetle ayrıldıkları için çok mutlu olduğunu belirterek “Grupta kendi evinde maç kaybetmeyen tek takım şuana kadar biziz. Soğuk ve rüzgarlı hava olmasına rağmen rakibimize göre daha üstün futbol oynayan taraf bizdik. Maçın ilk yarısında Hanifi, Aykut ve Okan ile yakaladığımız net gol pozisyonlarından faydalanamadık. Gökhan’ın bir vuruşu ise direkten döndü. İkinci yarı oyuncularım sahaya kazanma istediği ile çıktı. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da rakibimize göre daha üstün taraf bizdik. İkinci yarıda oynadığımız güzel futbolla sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldık” dedi.

Sahadan 3 puanla ayrılmaktan mutlu olduklarını dile getiren Cevizci, “Şuanda puanımızı 12’ye yükselttik. İnşallah bundan sonraki karşılaşmalardan da galibiyetle ayrılıp, hedefimize ulaşırız” dedi. Cevizci, ayrıca 90 dakika boyunca hiç susmadan takımlarına destek olan bütün Sorgun Beldiyespor taraftarına teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler