YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sorgun'da Karalık Yayla Şenliği Yapıldı

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Karalık köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Karalık Köyü Yayla Şenliği Halil Baba Yaylası'nda yapıldı.

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Karalık köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Karalık Köyü Yayla Şenliği Halil Baba Yaylası'nda yapıldı. Karalık Köyü Kalkındırma Derneği Başkanı Müjdat Uğur, her yıl geleneksel hale getirdikleri şenliklerin Ramazan bayramına denk gelmesi ile birlikte katılımın geçen yıllara oranla daha fazla olduğunu ifade etti. Uğur, "Her yıl, bir önceki yıla göre şenliğimize katılımlar daha da artıyor. Bu durum bizleri çok sevindiriyor. Bu şenlikler sayesinde insanlarımız senede birkaç günde olsa birbirlerini görme fırsatı yakalıyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 2 bine yakın vatandaşın katılımıyla gerçekleşen şenlikte Selahattin Bölük, Serhat Bölük, Yozgatlı Kız Fadime, Arsız Bela, Grup Sofi gibi sanatçıların yanı sıra folklor gösterileri, penaltı atma, pilav ve kavurma dağıtımı, balon şişirme gibi çeşitli eğlenceler yapıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler