YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yerköy’de Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi Yapıldı

Yerköy ilçesinde, kaymakamlık tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalarında yer alacak meclis üyeleri seçimi yapıldı.

Yerköy ilçesinde, kaymakamlık tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalarında yer alacak meclis üyeleri seçimi yapıldı. Kaymakam Nevzat Şengök başkanlığında Öğretmen Evi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Yerköy İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, İlçe Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Hakan Yıldız, Emniyet Müdürü Erdal Tepe, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Coşkun, İl Genel Meclisi üyeleri ve köy muhtarları katıldı. Kaymakam Şengök, 2014 yılı tahmini gelir gider bütçesi hakkında bilgi verirken, tahmini bütçe, muhtarların oylarına sunuldu. Daha sonra 56 köy muhtarı ve 3 İl Genel Meclis üyesi oy kullandılar. Seçim sonucu birlik üyeliğine İl Genel Meclis üyeleri Nuri Kahraman ve Osman Biçer seçilirken, köy muhtarlarından ise Adem Aygar, Yusuf Nazlı seçildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler