YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yozgat Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerinden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu’na Tepki “feyzioğlu, Önce Pkk’ya Terör Örgütü Desin”

Türkiye Barolar Birlği Başkanı Metin Feyzioğlu’nin Yozgatlılara “Klavye delikanlılığı yapmasın” sözüne Yozgatlılar tepki gösterirken sivil...

Yozgat Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerinden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu’na Tepki “feyzioğlu, Önce Pkk’ya Terör Örgütü Desin”

Türkiye Barolar Birlği Başkanı Metin Feyzioğlu’nin Yozgatlılara “Klavye delikanlılığı yapmasın” sözüne Yozgatlılar tepki gösterirken sivil toplum kuruluş temsilcileri de basın açıklaması yaparak Feyzioğlu’nu kınadı.Yozgat Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) sivil toplum kuruluş temsilcileri adına basın açıklaması yapan TSO Başkanı Metin Özışık, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun önce PKK’ya terör örgütü demesi gerektiğini söyledi. Özışık, “ Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun açıklamasını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Yozgat’ı bu şekilde kendi siyasi amaçları için veya söylediklerini ifade edebilmek için alet edilmesine şiddetle karşı çıkıyoruz. Daha iyi ifade edebilir. Feyzioğlu, okumuz yazmış adam söyleyeceklerini daha güzel ifade edebilir . Mesela net olarak PKK bir terör örgütümdür değilmidir net olarak ifade edebilir. Uyuşturucu satan, fuhuş üzerinden para kazanan, 14 yaşından küçük çocukları sokaklarda hepimizin bildiği manzaraların içine yerleştiren bir terör örgütümüdür değilmidir Metin Feyzioğlu önce bunu açıklaması lazım. Yozgat’ı ağzına almadan önce birde Yozgat ile ilgili klavye delikanlılığı diyor . Metin Feyzioğlu bu açıklamayı yaparak aslında kendisi de kendi kültür ve kendi tarihine ters düşmektedir. Bu iki konuyu kendisinden açıklamasını bekliyoruz. Pkk terör örgütü mü dür . Türk tarihi içerisinde Yozgat ve Yozgat’ın önemi nedir . Ben iddia ediyorum Mehmet Akif Ersoy’un istiklal marşı içerisinde sönmeden en son ocak dediği o ocak işte o ocak Yozgat’tır Sultan Alparslan Malazgirt’ten içeri girdiğinde Bozok sancağı Sultan Alparslan’ın arkasındaydı . Biz İstanbul fet edilirken de oradaydık. Kurtuluş harbinde de biz vardık. Bu ülkenin yapı taşı temel harcıyız. Güneydoğuya da baktığınız zaman 84’den beri süren bu terör örgütü ile mücadelede en çok şehit veren ilde Yozgat’tır. Ülkesi, bayrağı, vatanı ve devleti için bu kadar can ve kan vermiş bir şehre bu şekilde dil uzatılmasını esefle kınıyoruz” dedi.Basın açıklamasına TSO Başkanı Metin Özışık ile birlikte Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkanı İlhami Bakıcı, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Tahir Demirel, TSO Meclis Başkanı Sinan Çelik katıldı. Yozgat Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerinden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu’na Tepki “feyzioğlu, Önce Pkk’ya Terör Örgütü Desin”

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler