YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yozgat'ta Araç Yangını

YOZGAT (AA)  - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde beyaz eşya servis aracında bulunan buz dolaplarının bir anda alev alması sonucu çıkan yangında kamyonet kullanılamaz hale geldi.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde beyaz eşya servis aracında bulunan buz dolaplarının bir anda alev alması sonucu çıkan yangında kamyonet kullanılamaz hale geldi. Beyaz eşya teknik servisine ait kamyonetin kasasında bulunan buz dolaplarında Sorgun ilçesi Şeker Fabrikası Kavşağı, Sarıkaya Karayolu 10’uncu kilometrede henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Bir anda yükselen alevleri fark eden şoför ve arkadaşı kamyonet kasasındaki buz dolaplarını devirerek alevleri otomobilden uzaklaştırmaya çalıştı. Kısa sürede otomobili etkisi altına alan alevler korkulu anlar yaşanmasına neden oldu. Olay yerine çağrılan Sorgun İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangını kısa sürede kotrol alarak, söndürdü. Yangını yoldan geçen bir vatandaş cep telefonu ile görüntüledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler