YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yozgat'ta Hareket Halindeki Yolcu Otobüsü Yandı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, Ordu'nun Ünye İlçesi'nden Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'ne giden Hüseyin Özçelik yönetimindeki 34 YL 0760 plakalı yolcu otobüsü, saat 04.00 sıralarında

Yozgat'ta Hareket Halindeki Yolcu Otobüsü Yandı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, Ordu'nun Ünye İlçesi'nden Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'ne giden Hüseyin Özçelik yönetimindeki 34 YL 0760 plakalı yolcu otobüsü, saat 04.00 sıralarında Yozgat E-88 Karayolu Muslubelen Yokuşu'nu çıkarken motor bölümü alev aldı, Kısa sürede otobüsü saran yangında, içinde bulunan 28 kişi son anda kurtuldu. Ölen ve yaralanan olmayan otobüs yangınını, ihbar üzerine sevk edilen Yozgat Belediyesi İtfaiye ekipleri güçlükle söndürdü.
Yangın ardından otobüs kullanılamaz hale gelirken, sürücüsü Hüseyin Özçelik itfaiyenin 5 kilometrelik uzaklıktan 1 saatte gelebildiğini öne etti. Özçelik, "İtfaiye erken gelmiş olsaydı, otobüste hasar daha az olurdu" dedi.
Otobüsün yandığını gören bir vatandaş ise itfaiyeye ve ambulansı aradığını belirtirken, "Yangın çok büyüktü, güçlükle söndürüldü" dedi.

Yozgat'ta Hareket Halindeki Yolcu Otobüsü YandıYozgat'ta Hareket Halindeki Yolcu Otobüsü Yandı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler