YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yozgat'ta Uyuşturucuya Karşı 'narkotim Projesi'

Harun GÖKÇEOĞLU/ YOZGAT, Türkiye genelinde, 2014 yılı sonunda uygulamaya konulan ve 6 aylık süre içerisinde 11 ilde pilot uygulama yapılan proje,

Yozgat'ta Uyuşturucuya Karşı 'narkotim Projesi'

Harun GÖKÇEOĞLU/ YOZGAT, Türkiye genelinde, 2014 yılı sonunda uygulamaya konulan ve 6 aylık süre içerisinde 11 ilde pilot uygulama yapılan proje, Yozgat Emniyet Müdürlüğü tarafından da uygulanmaya başlandı. İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, projenin tanıtımı ve hizmete başlayan emniyet biriminin görevleri hakkında düzenlenen törende bilgi verdi. Akpınar, projenin 2015 yılında 81 il ve 28 ilçe olmak üzere ülkenin genelinde uygulanmasının hedeflendiğini belirtirken şunları söyledi:
"Uygulamaya konulan proje ile narkotik polisinin uyuşturucuya yönelik hali hazırdaki istihbarat ve operasyonel çalışmalarına ilave olarak önleme faaliyeti icra edilecek. Amacımız, mahallinde yapılacak tespitler doğrultusunda en seri şekilde uyuşturucu sorununu lokal düzeyde çözerek, vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda, Yozgat il merkezimiz ile birlikte Sorgun, Yerköy ve Boğazlıyan ilçelerinde Narkotim personelleri görevlendirilmiş ve ağırlıklı olarak bu ilçelerimizde de uyuşturucu suçlarına karşı kararlı mücadelemiz devam etmektedir."
Akpınar, proje kapsamında görev alan polislerin okul çevrelerinde, internet kafelerde, otobüs terminalinde, il merkezinde bulunan metruk binalarda, parklarda ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde narkotik konuları ile ilgili olarak görev yapacaklarını kaydetti.

Yozgat'ta Uyuşturucuya Karşı 'narkotim Projesi'

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler