YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zühtü Arslan'ın Aym Başkanı Olması Sorgun'da Sevinç Yarattı

Halit YILMAZ/SORGUN Sorgun'da esnaf olan Zühtü Arslan'ın kardeşi 42 yaşındaki Adem Arslan, ağabeyinin Anayasa Mahkemesi Başkanı seçildiğini internet öğrendiğini söyledi. Adem Arslan,

Zühtü Arslan'ın Aym Başkanı Olması Sorgun'da Sevinç Yarattı

Halit YILMAZ/SORGUN Sorgun'da esnaf olan Zühtü Arslan'ın kardeşi 42 yaşındaki Adem Arslan, ağabeyinin Anayasa Mahkemesi Başkanı seçildiğini internet öğrendiğini söyledi. Adem Arslan, "Süreçten haberimiz vardı, kendisiyle sürekli telefonla görüşüyorduk. Bu sabah haberi duyduğumuzda çok sevindik. Küçüklüğünden beri çok çalışkandı. Çok özverili bir şekilde çalışıyordu. Cenabı Allah da ona böyle bir makam nasip etti. İnşallah ülkemize ve memleketimize hayırlı uğurlu olur" dedi.
Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise, Zühtü Arslan'ın Anayasa Mahkemesi Başkanı seçilmesinden dolayı çok memnun olduğunu belirtti. Başkan Şimşek, "Zühtü Aslan, Sorgun İmam Hatip Lisesi mezunu. Kendisini iyi yetiştirdi. Ardından Polis Akademisi, daha sonra Anaya Mahkemesi üyeliği, derken şimdi Anayasa Mahkemesi Başkanı oldu. Kendisini tebrik ediyorum. İnşallah hata yapmaz, yanlış karar vermez" dedi.
Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın teyzesinin oğlu Ümit Ekim ise akrabaları olarak çok memnun olduklarını söyledi.

Zühtü Arslan'ın Aym Başkanı Olması Sorgun'da Sevinç Yarattı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler