YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

16 Yaşındaki Döndü, İstanbul'da Bulundu

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi’nde 16 gün önce okuldan çıktıktan sonra evine dönmeyen lise öğrencisi 16 yaşındaki Döndü K., jandarma

16 Yaşındaki Döndü, İstanbul'da Bulundu

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi’nde 16 gün önce okuldan çıktıktan sonra evine dönmeyen lise öğrencisi 16 yaşındaki Döndü K., jandarma ve polisin ortak çalışmasıyla İstanbul'da bulundu.
Manisa'nın Soma İlçesi'nde yaşayan 37 yaşındaki Ersun ve eşi 35 yaşındaki Esin K.'nın Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde dedesinin yanında kalan kızları Döndü K., geçen 29 Nisan'da eğitim gördüğü Çaycuma Çok Programlı Lisesi'nden eve dönmedi. Döndü K. için ailesi jandarma karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulundu.
İlçe Jandarma Komutanlığı, genç kızın İstanbul'da olduğu bilgisine ulaşarak polis ile irtibata geçti. Döndü K., bugün akşam saatlerinde Şişli İlçesi'ndeki Cevahir Alışveriş Merkezi'nde iddiaya göre sevgilisiyle buluştuğu sırada bulundu. Genç kız, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler