YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

30 Ağustos Zafer Bayramı

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Tekin, mesajında, ülkeler arasındaki çıkar savaşlarının gittikçe arttığı bu dönemde, Kurtuluş Savaşı ile ortaya konulan milli birlik ve beraberlik şuurunun nesilden, nesile taşıma zorunluluğunun daha da önem kazandığını belirtti. Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkılması ve uygarlık yarışında geri kalınmaması gerektiğini vurgulayan Tekin, mesajında şu ifadelere yer verildi: "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışıyla başlayan ülkemizin Kurtuluş Savaşı, 26 Ağustos 1922'de başlayıp 30 Ağustos’ta biten Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile zaferle sonuçlanmış ve ülkemiz işgal kuvvetlerinden temizlenmiştir. 30 Ağustos 1922, esaret altında yaşayamayacağımızın, bağımsızlığımız için canımızı hiçe saydığmızın tüm dünyaya gösterildiği, her aşaması kahramanlık ve vatanseverlik destanıyla dolu bir sürecin mutlu sonudur." AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ise, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleştirilen ve Türk milleti ile kahraman ordusunun gücünü tüm dünyaya ilan ettiği Büyük Taarruz Zaferi'nin yıl dönümünü kutlamanın onurunu yaşadıklarını kaydetti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler